Vice-kandidat: Filip Hejazi

Vi står inför enorma utmaningar, en kris. För att överleva nästa val måste vi enas i LUF och i Liberalerna. Vi måste tala tydligt och sanningsenligt. Vi måste tala mer om de problem som berör folket som mest. Vi är ändå folk(ets)parti. 

Jag heter Filip Hejazi, 21 år gammal och studerar teoretisk fysik och matematik. Jag är beredd, med ert stöd, att leda och lyssna på varenda medlem och distrikt för att göra LUF och Liberalerna mycket större och bättre.

Jag kandiderar för att jag ser flera problem. T.ex vårt frånvarande närvaro på sociala medier, vi talar om EU och skolan allt för mycket när engagemanget från folket ej finns, samtal mellan distrikten och styrelsen måste öka.

Vårt parti är mindre & skolvalet visar att vi saknar stöd. EU-valet är även om två år, vilket betyder att vi kommer ha en mycket mindre budget till nästa val, vill vi verkligen satsa massor av pengar på EU-valet när vi knappt överlever riksdagen?

Detta är något jag tycker vi borde diskutera.

Vi måste även kritisera högerpartierna mer, annars förlorar vi röster till dom. Jag såg t.ex inte ett enda inlägg från Liberalernas officiella konton som kritiserade högerpartierna medans de andra kritiserade oss, särskilt SD. 

Vi är ändå inte vänster eller höger, låt oss då framstå som ett mittenparti och ingen dörrmatta. 

Tiden är inne, det är dags att enas och ta kampen för förändring, för att överkomma motgång i mörkrets tid. 

Det är dags att resa mot förtryckarna och ta kampen för frihet, för världen och för rättvisan.

Filip Hejazi
Kandidat till vice förbundsordförande