Redaktionen

Här kan du läsa mer om Liberal Ungdoms redaktion för 2022. Redaktionen består av en redaktör, fem skribenter och tre illustratörer. Ansvarig utgivare: Hannes Sjöberg.

Love Frisell

Redaktör

Love Frisell är Liberal Ungdoms redaktör sedan 2021. Innan han blev redaktör var han skribent på tidningen i två år, och studerar för närvarande litteraturvetenskap, idéhistoria och juridik.

Thea Erlandsson

Skribent

Thea har varit skribent för Liberal Ungdom sedan 2020 och har även suttit i styrelsen för LUF Storgöteborg.

Max Hjelm

Skribent

Max är skribent för Liberal ungdom 2022. Han har tidigare varit ledamot av förbundsstyrelsen och var valledare för förbundet 2018. Max har ett stående segment med bokrecensioner i tidningen.

Liv Näslund

Skribent

Liv är skribent för Liberal Ungdom 2022 och sitter som ledamot i LUF Västs distriktsstyrelse. Kanske har du läst någon av hennes artiklar i diverse tidningar om distansundervisning i samband med pandemin?

Kornelius Persson

Skribent

Kornelius är skribent för Liberal Ungdom 2022. Han står för närvarande på riksdagslistan och har tidigare varit ordförande för LUF Södra Älvsborg.

Viktor Karlsson

Skribent

Viktor är skribent för Liberal ungdom 2022. Han har tidigare suttit i LUF Skånes och LUF Kalmarsunds distriktsstyrelser. Viktor har även skrivit en rapport om klimatet för LUF, den finns på vår hemsida!

Tuwa Bjöwi Källqvist

Illustratör

Tuwa är illustratör för Liberal Ungdom sedan 2020 och medlem i LUF Skåne. Till vardags håller hon på med grafisk formgivning i sina studier.

Linn Malmberg

Illustratör

Linn är illustratör för Liberal Ungdom sedan 2021 och har tidigare suttit i LUF Södra Älvsborgs styrelse.

Amanda Johansson

Illustratör

Amanda var illustratör för Liberal Ungdom 2019 och har nu kommit tillbaka för 2022. Hon är medlem i LUF Storstockholm och har tidigare varit ledamot i LUF Norrorts styrelse.