FS-kandidat: Hedvig Lindgren

Politik är en resa med upp- och nedgångar men i slutändan något fantastiskt. Jag har aldrig ångrat att jag blev engagerad men resan till att bli medlem var inte helt enkel. Beslutet var stort, det betydde något på riktigt och det var läskigt, men jag insåg att om jag inte gör något, om jag inte står upp för det jag tror på så kommer andra krafter få ta över. Jag insåg att om jag vill ha förändring måste jag göra något själv.

Droppen som fick mig att bli medlem var när en familjemedlem sa att hon skulle rösta på SD för att minska invandringen till Vellinge. Jag förstod aldrig hur hon kunde resonera så, då fri invandring är något av det bästa som finns. Demokratin kan inte stoppa folk från att ha andra åsikter men jag kan göra något för att förändra. Tack vare LUF har jag fått vara en del av Sveriges finaste frihetsrörelse. 

Det är över fyra år sedan jag blev politiskt engagerad och mycket har hänt. Dock har Sverige  varken blivit friare eller tryggare och SD fortsätter växa. Detta gör mig så otroligt ledsen men det får mig att vilja kämpa ännu mer. De senaste fyra åren har tre valrörelser passerat. Jag har fått äran att vara valgeneral för två av dem, suttit i klubbstyrelser, distriktsstyrelser och fått byta titel från gymnasieelev till miljövetare. Min resa slutar inte här utan jag har mer att ge. Jag ska göra mitt yttersta för att vi ska bli större, bättre och fortsätta vara Sveriges finaste frihetsrörelse. 

Hedvig Lindgren
Kandidat till ledamot av förbundsstyrelsen